Terugblik Security-Congres 10 okt 2024

Na een afwezigheid van 3 jaar was het dan eindelijk zover. Op woensdag 9 oktober organiseerden Platform voor InformatieBeveiliging (PvIB), ISACA Netherlands Chapter en NOREA, de beroepsorganisatie van IT-auditors de 20e editie van het Security-Congres.

En hoe fijn is het dan dat zich voor deze editie 150 deelnemers meer hadden aangemeld dan voorheen! Ruim 450 deelnemers mochten we ontvangen.

Het werd een prachtige dag met als centrale thema ‘Expect the unexpected’ en een keur aan sprekers met diverse onderwerpen in verschillende streams. Hoe mooi is het als de deelnemers je achteraf laten weten hoezeer ze dit programma hebben gewaardeerd; daar doen we het immers voor!
 
Veel dank aan al onze sprekers die ervoor hebben gezorgd dat we terug kunnen kijken op een zeer geslaagd event: André Beerten, Edo Roos Lindgreen, Erik Rutkens, Paul Ducheine, Vaisha Bernard, Aernout Reijmer, Marcel Knippen, Rob van Os, Jan Smets, Rutger Gooszen, Richard Strooper, Wim Hafkamp, Richard Searle, Peter Kits, Robert Van Altena en Michael Kortekaas.

JBISA Award
Maar laten we ook vooral niet de genomineerden van de Joop Bautz Information Security Award vergeten: Livan Bicer en Robert Cranendonk en Armin Shokri Kalisa. Nadat de genomineerden een korte pitch hadden gegeven werd Armin Shokri Kalisa met de scriptie 'Unmasking the Power of Trigger Intensity in Federated Learning' uitgeroepen als winnaar!

Dank ook aan de programmacommissie: Peter Kornelisse, Ibrahim Dogan RE RA, Migiel de Wit-Beets, Dwayne Valkenburg, Jessica C. en natuurlijk Christel Maas en Asma sultan.

Leuk dat je er was en graag tot de volgende!
Debbie Reinders

Mede mogelijk door 
Cert2Connect | Entrust | Pinewood | RiskStudio

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht